Om Nakskov Akademi

Lolland Kommune er i rivende udvikling og har brug for kvalificeret arbejdskraft i mange sektorer. Det kræver uddannelse af nye – og opkvalificering af allerede ansatte medarbejdere. Nakskov Akademi er skabt for at imødekomme dette behov i tæt samarbejde med Lolland Kommune.

Nakskov Akademi har lokaler på Campus Nakskov og tilbyder fysiske læsepladser og et fysisk studiemiljø for alle, som er i gang med en uddannelse under Nakskov Akademi.

Nakskov Akademi indgår aftaler med uddannelsesinstitutioner om at benytte vores lokaler til fysisk eller virtuel synkron undervisning. Vi sørger også for adgang til studiestøtte i form af studievejledning, studiementor, studenternetværk mm. I samarbejde med uddannelsesinstitutioner.

Nakskov Akademi ønsker at være lokale virksomheders naturlige sted at henvende sig med behov for lokal uddannelse af medarbejdere. Vi arbejdre proaktivt på kontakt med uddannelser, som skaber kvalificerede medarbejdere i forhold til de lokale behov i både private og offentlige virksomheder.