Studievejledning

Nakskov akademi ønsker at studerende skal trives med studiet og have en god balance mellem studiet, arbejdet og resten af livet. Derfor arbejder vi sammen med uddannelsesinstitutioner om at give bedste muligheder for vejledning.

Professionsbacheloruddannelsen (PB)

Optagelse og studievejledning

Vejledning om optagelse og studievejledning varetages af Absalons centrale optagelsesvejledning.

Studievejledning for PB-studerende

Som Studerende på professionsbacheloruddannelsen til lærer i folkeskolen kan du først og fremmest søge rådgivning hos studievejledningen på dit uddannelsessted. Studievejledere har tavshedspligt. Med studievejlederen kan du drøfte spørgsmål, tanker, muligheder og bekymringer i forbindelses med dit studie uanset om, det handler om fysiske, psykiske eller sociale problemstillinger. Du kan få vejledning til alt, der påvirker dig, dit studie og din læring gennem din studietid.

Der tilbydes booknin vejledningssamtaler, der kan foregå f2f, telefonisk eller på zoom. Det er også muligt at sende en mail.

Studievejledningen kan også hjælpe dig, hvis du har brug for specialpædagogisk støtte (SPS) under studiet. Specialpædagogisk støtte er et tilbud til studerende, som har en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse der betyder, at de har behov for særlig støtte for at kunne gennemføre deres uddannelse.

Spørgsmål vedr. SU

Du kan søge SU, når du læser en videregående fuldtidsuddannelse. Du kan søge om både SU-stipendium og SU-lån. Du har også mulighed for at få rabat på transport.

Kontakt en SU-vejleder på Professionshøjskolen Absalon.

ÅU – Meritlærer og enkeltfag

For vejledning, optagelse, meritvudering, studieplan m.v. samt eventuelle personlige forhold i forbindelse med studiet:

Kontakt: Susanne Esmer, ses@pha.dk (lektor, koordinator på ÅU – meritlæreruddannelsen og enkeltfag).